Koor Close Up zingt al 25 jaar het hoogste lied

ROOSENDAAL - Close Up heeft haar 25-jarig jubileum in 2011 afgesloten. Na een geslaagde reünie in het voorjaar was er tegen de zomer een sportieve seizoensafsluiting. Zes weken kon er worden bijgetankt om energie op te doen voor het On Tour- weekend in het laatste mooie zomerse weekend van 2011, een bijzonder succesvolle ‘Korenslag’ en als klap op de vuurpijl twee optredens op paleis Soestdijk eind december.

Nog even terug naar 2011: op een aantal zondagen in april en september zijn de opnames gemaakt voor de jubileum-CD. Een bijzondere belevenis voor alles en iedereen. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan het ontwerp van het hoesje en de inleg; het belooft een prachtige productie te worden! Daarop staan nummers van toen en nu. Het jaar 2012 staat voor Close Up in het teken van de voorbereidingen van een nieuwe show die in februari 2013 twee avonden in de kleine zaal van schouwburg De Kring te zien zal zijn.

De Liefde

Het thema dat is gekozen is ‘de liefde’. Het koor daagt je uit om een pakkende titel te verzinnen voor deze nieuwe show. Hebt u dè titel gevonden? Ga dan naar de website www.closeup-roosendaal.nl en vul hem op het gastenboek in. Wordt jouw idee gekozen dan levert dat je twee vrijkaarten op voor een avond naar keuze. De reactietermijn sluit al op 1maart 2012. Dus wees creatief.

Tot die tijd zal het actieve koor overal wat voorproefjes laten horen. Zo zal Close Up als gast te horen zijn in het optreden van ‘Hoedadso’-theaterorkest op 24 november in de grote zaal van schouwburg De Kring.

bron: http://www.deweekkrant.nl/groot_roosendaal/